Kangasniemen Yrittäjät ry

Ajankohtaisia asioita, hiljattain tapahtunutta!

Hallituksen kokous 8.2.2018

Hallitus kokoontui Kangasniemen Juhla- ja Pitopalvelun tiloissa. Kokous aloitettiin pienellä juhlahetkellä: osallistujat nostivat maljat Etelä-Savon vuoden 2017 parhaaksi yhdistykseksi valinnan kunniaksi ja myöhemmin nautittiin maittavat täytekakkukahvit. Kokouksessa käsiteltiin muun muassa huimaa vauhtia lähestyviä Talvimessuja, kevätkokousta, kevään tiedotuslehteä ja allekirjoitettiin viime vuoden tilinpäätös. Päätimme myös lahjoittaa jokaiselle tänä vuonna liittyvälle uudelle jäsenyritykselle yhden #yritäees -hupparin. Huppareita on tulossa myös myyntiin jäsenistölle: tilauksia voi tehdä Talvimessuilla yrittäjäyhdistyksen pisteessä ja samalla voi sovittaa mallikappaleita.

Kangasniemi valittiin vuoden 2017 paikallisyhdistykseksi!

Valinta julkistettiin puheenjohtajapäivillä Helsingissä 3.2.2018. Palkinto on tunnustus aktiivisesta toiminnasta jäsenkunnan asioiden ajamiseksi. Olemme kiitollisia ja ylpeitä saamastamme huomionosoituksesta! Työ jäsenistön ja koko Kangasniemen hyväksi jatkuu!

Puheenjohtajapäivillä julkistettiin myös valtakunnalliset palkinnot. Kangasniemen Yrittäjät ry oli yksi Vuoden 2017 tekijä -sarjan finalisteista. Muut ehdokkaat samassa sarjassa ovat Hangon Yrittäjät, Kemin Yrittäjät, Lempäälän Yrittäjät ja Ylöjärven Yrittäjät. Vuoden tekijänä palkittiin Lempäälän yrittäjät, lämpimät onnittelut heille! Olemme iloisia, että ylsimme kärkiviisikkoon.

Kangasniemen Yrittäjät ylsi finaaliin myös vuoden 2016 parhaita valittaessa. Olimme ehdolla vuoden paikallisyhdistykseksi 100-199 jäsentä-kategoriassa, tuolloin voittajaksi valittiin Suonenjoen Yrittäjät.

Uutiskirje 1.2.2018

» Lue tästä Etelä-Savon Yrittäjien uutiskirje!

Yrittäjägaala Pieksämäen Veturitalleilla 20.1.2018

Kangasniemeläiset yrittäjät olivat vahvasti edustettuina Etelä-Savon yhteisessä yrittäjägaalassa. Illan aikana nähtiin runsaasti palkitsemisia ja muistettiin kaikkia paikallisyhdistysten Vuoden 2017 Yrittäjiä. Estradilla muistettavien joukossa käväisi myös Kangasniemen Vuoden 2017 Yrittäjä Juha Marttinen. Maakunnallisena Vuoden Yrittäjänä gaalassa palkittiin Hotelli & Spa resort Järvisydän.

Mikael Pentikäinen vieraili Kangasniemellä 11.1.2018

Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Mikael Pentikäinen vieraili Kangasniemellä torstaina 11.1.2018. Päivän aikana vierailtiin paikallisissa yrityksissä ja päivän päätti kunnantalolla järjestetty Yrittäjäilta, jossa Pentikäisen lisäksi puhujina olivat Kangasniemen Yrittäjien puheenjohtaja Nina Reinikainen ja Etelä-Savon Yrittäjien puheenjohtaja Nina Rasola. Yrittäjäillassa oli noin 80 osallistujaa.


Vierailu Tehometillä.


Seuraava vierailukohde oli Jalavilla.


Vierailu Rakennuspalvelu Joni Pietarisella.

» Lue Kangasniemen Kunnallislehden juttu vierailusta!

Hallituksen järjestäytymiskokous 8.1.2018

Hallitus järjestäytyi vuoden ensimmäisessä kokouksessa, katso hallituksen jäsenet ja heidän vastuualueensa tästä!

Kokouksessa käsiteltiin myös mm. Mikael Pentikäisen vierailua ja Talvimessuja sekä lyötiin lukkoon yleisten kokousten ja seuraavan Ideasingon ajankohta. Viikolle 26 ideoitiin yrittäjien ja vapaa-ajan asukkaiden yhteistapahtumaa esimerkiksi pesäpallo-ottelun merkeissä.

Kalenteriin merkattavaa:
- Kevätkokous to 5.4. klo 18.30, kokouspaikka tiedotetaan myöhemmin
- Syyskokous to 8.11. klo 18, kokouspaikka tiedotetaan myöhemmin
- Yrittäjien tiedotuslehdet ilmestyvät Kunnallislehden liitteenä 9.5. ja 22.11.
- Joulun avaus järjestetään perjantaina 23.11. ja Joulumarkkinat näillä näkymin pe-la 23.-24.11.2018

Puheenjohtaja toi myös tiedoksi Etelä-Savon Yrittäjien tulevia tapahtumia. Katso ESY:n tapahtumakalenteri tästä!

Tulossa myös Yrittäjäristeily 14.-15.4. Tallink M/S Silja Europalla. Lue lisätiedot ja varaa paikkasi tästä!

Seuraavan kerran hallitus kokoontuu 8.2.2018.

Wanhemmat kuulumiset

» Vanhemmat kuulumiset ja uutiset löydät täältä!

Kangasniemen Yrittäjät Facebookissa


Kangasniemen kunta

Tulla Ky


Kangasniemen Yrittäjien jäsenyritykset

» Suomen Yrittäjien jäsenlistaus